h

SP LINGEWAARD ONDERZOEKT BEREIKBAARHEID HUISARTSENPOST

12 oktober 2011

SP LINGEWAARD ONDERZOEKT BEREIKBAARHEID HUISARTSENPOST

Sinds enkele jaren zijn de burgers uit Lingewaard welke acute medische hulp nodig hebben in de avond, nacht en weekend uren aangewezen op een huisartsenpost op een industrieterrein in Elden bij Arnhem.

Tijdens de SP Lingewaard actie voor het behoud van de bibliotheken in Lingewaard werd er veel gesproken met burgers over de verschraling van Lingewaard en was de slechte bereikbaarheid van de huisartsenpost een veel genoemde klacht.

De SP is van mening dat goede zorg voor iedereen ten allen tijde goed te bereiken behoort te zijn en stelt derhalve een grondig onderzoek in om er achter te komen hoe het gesteld is met de bereikbaarheid van de huisartsenpost in Elden.

Voor dit onderzoek zijn de meningen en ervaringen van de burgers uit Lingewaard erg belangrijk en daarom gaat SP Lingewaard de komende maanden weer in geheel Lingewaard op pad om deze door middel van een enquête op te nemen.

Mensen die hun meningen en ervaringen met ons willen delen kunnen natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen. Dat is mogelijk per email, splingewaard@gmail.com , maar ook telefonisch 06-17013433.

U bent hier