h

Nieuws van de afdeling

26 mei 2024

GELDERSE SP AFDELINGEN MASSAAL IN ACTIE VOOR FATSOENLIJK OPENBAAR VERVOER

Foto: SP

Op zaterdag 25 mei kwamen tal van SP-ers uit Gelderse gemeenten, waaronder Lingewaard, samen op het Arnhemse Centraal Station om actie te voeren voor goed bereikbaar en betaalbaar openbaar vervoer.

Lees verder
10 mei 2024

Feestelijke opening De Leemhof in Gendt

Foto: Carla Claassen

Afgelopen dinsdag, 7 mei, vond de opening plaats van het vernieuwde Sociaal Kultureel Centrum De Leemhof. Verschillende voorzieningen, zoals de tafeltennisclub, de Bibliotheek, SWL, de Historisch kring en Ruilwinkel Goed Spul, worden samengebracht binnen één ontmoetingsplaats.

Lees verder
30 april 2024

Goed nieuws voor Haalderen: Raad stemt in met realisatie MFA

Foto: Gemeente Lingewaard / lingewaard.nl

Tijdens de raadsvergadering van afgelopen woensdag 24 april, heeft de Lingewaardse gemeenteraad unaniem ingestemd met het realiseren van een Multifunctionele Accommodatie (MFA) op het terrein van voetbalvereniging RKVV HAVO. 

Lees verder
28 april 2024

SP pleit voor monument Polar Bear Divisie in Lingewaard

Tijdens de raadsvergadering van 24 april pleitte SP-raadslid Brian Claassen voor een monument die de Engelse 49ste Polar Bear Divisie eert voor de bevrijding van de Betuwe.

Lees verder
25 april 2024

Dick Klaassen beëdigd als commissielid

Foto: SP

Gisterenavond is tijdens de raadsvergadering Dick Klaassen (43) uit Doornenburg beëdigd als commissielid namens de SP. Proficiat en succes Dick!

Lees verder
29 maart 2024

SP: ‘Bouw nieuw IKC De Doornick op de huidige locatie en realiseer seniorenwoningen in de Martinuskerk’

Foto: SP

Tijdens de raadsvergadering was SP-raadslid Brian Claassen duidelijk over de gewenste locatie voor IKC De Doornick en de bestemming voor de oude Martinuskerk in Doornenburg.

Lees verder

Pagina's

U bent hier