h

Nieuws uit 2012

14 december 2012

RAAD LINGEWAARD WEIGERT VERTREKBONUS STADSREGIOBAAS AF TE KEUREN

De moties van de SP,B06-L2000 en Lingewaard.NU waarin voorgesteld werd dat ook Lingewaard zich uit gaat spreken tegen de bovenwettelijk vertrekpremie van Stadsregiovoorzitter Jaap Modder (PvdA) hebben het niet gehaald.

Lees verder
6 december 2012

ONDERZOEK SP LINGEWAARD WIJST UIT:LINGEWAARDERS WILLEN EIGEN HUISARTSENPOST!

De inwoners van Lingewaard zijn erg ontevreden over de bereikbaarheid van de acute huisartsenzorg buiten kantoor uren . Voor vele onder hen is deze acute zorg slecht tot niet te bereiken. De Lingewaarders willen een eigen huisartsenpost in de gemeente.

Lees verder
27 oktober 2012

THEMA AVOND ‘SP EN DE BRANDWEER’

De SP en de brandweer hebben iets met elkaar en dat gaat verder dan de kleur rood. Al jarenlang kunnen brandweerlieden rekenen op steun van de SP . Brandweerlieden vormen immers de kern van een van de meest belangrijke maatschappelijke voorzieningen.

Lees verder
11 juni 2012

COLLEGE LINGEWAARD IN GEBREKE GESTELD NA NEGEREN WET OPENBAARHEID VAN BESTUUR

Het college van Lingewaard is in gebreke gesteld omdat wethouder van Eeten blijft weigeren vragen van SP Lingewaard inzake re-integratie gelden te beantwoorden.

Lees verder
14 april 2012

ONDERZOEK BEREIKBAARHEID HUISARTSENPOST AFGEROND

Het door de SP Lingewaard uitgevoerde onderzoek naar de bereikbaarheid van de huisartsenpost waar de burgers van Lingewaard buiten kantoor uren op aangewezen zijn is afgerond. Wanneer alle resultaten verwerkt zijn in een rapport zullen deze inclusief een reactie van de SP naar buiten gebracht worden.

Lees verder

U bent hier