h

ONDERZOEK BEREIKBAARHEID HUISARTSENPOST AFGEROND

14 april 2012

ONDERZOEK BEREIKBAARHEID HUISARTSENPOST AFGEROND

Het door de SP Lingewaard uitgevoerde onderzoek naar de bereikbaarheid van de huisartsenpost waar de burgers van Lingewaard buiten kantoor uren op aangewezen zijn is afgerond. Wanneer alle resultaten verwerkt zijn in een rapport zullen deze inclusief een reactie van de SP naar buiten gebracht worden.

Carla Claassen SP Lingewaard: ’Goede zorg behoort voor iedereen ten allen tijde goed te bereiken te zijn. Klachten van mensen over de bereikbaarheid van zorg in de avond, nacht en weekenduren was voor ons de aanleiding om dit eens zorgvuldig te gaan onderzoeken. Om een goed en volledig beeld te krijgen van hoe het gesteld is met de bereikbaarheid van de zorg buiten de kantoor uren om hebben we zelf de proef op de som genomen en hebben we 500 burgers in heel Lingewaard om hun mening en ervaringen gevraagd. Dit issue blijkt flink onder de mensen te leven, vooral onder de ouderen.’

U bent hier