h

SP LINGEWAARD ORGANISEERT THEMA-AVOND VEILIGHEID

6 mei 2013

SP LINGEWAARD ORGANISEERT THEMA-AVOND VEILIGHEID

Voor de SP is veiligheid een erg belangrijk issue. Mensen moeten niet alleen veilig zijn maar zich ook veilig kunnen voelen. Veiligheid kent vele facetten, in de reeks thema avonden over veiligheid wordt er ditmaal vooral ingegaan op het effectief en efficiƫnt bestrijden van overlast en criminaliteit lokaal en regionaal. Gastspreker SP wethouder Luuk van Geffen(foto)uit Arnhem zal in dit kader onder andere een presentatie geven over het Veiligheidshuis en de rol en betekenis hiervan in de regio. Ad Houtzager, bestuurslid SP Lingewaard en freelance docent Opleidingsinstituut DJI (Dienst Justitiƫle Inrichtingen), zal daarna ingaan op de effecten van de bezuinigingen op justitie.

De thema-avond vindt plaats op dinsdag 4 juni a.s. in de Pro Joannesschool, Sportlaan 1K te Bemmel en begint om 20:00 uur.

Alle SP leden zijn van harte welkom!

U bent hier