h

DEEL UW ERVARING OVER WORKFAST ALIAS ‘SNEL AAN DE SLAG’

7 januari 2015

DEEL UW ERVARING OVER WORKFAST ALIAS ‘SNEL AAN DE SLAG’

Na aanleiding van ernstige klachten over het commerciële reïntegratiebedrijf Workfast, in Lingewaard  actief onder de naam ‘Snel aan de slag’, heeft ook de SP in Lingewaard een meldpunt opgezet. Inmiddels zijn al vele klachten binnen gekomen. Mensen worden gekleineerd, geïntimideerd en uiterst onredelijk behandeld. Daar moet een einde aan komen. Over enkele maanden zal de SP deze problematiek weer op de raadsagenda zetten. Graag horen wij van u welke ervaringen u heeft met dit landelijk omstreden re-integratie bedrijf.

  • Bent u een inwoner van de gemeente Lingewaard?
  • Bent u door de gemeente geplaatst in het project ‘Snel aan de slag’?
  • Bent u bereid om uw ervaring met betrekking tot dit bedrijf met de hulpdienst van de SP in  Lingewaard te delen?

Neem dan contact op met de SP via de mail lingewaard@sp.nl of per telefoon 06-17013433

Alle meldingen worden vertrouwelijk behandeld, de melders hoeven dus niet bang te zijn voor repercussies vanuit de gemeente.

Wat de SP betreft stopt Lingewaard met het financieren van respectloosheid en investeert Lingewaard alleen in  een re-integratie bedrijf dat werkzoekende op een respectvolle en doeltreffende wijze naar werk begeleid.

U bent hier