h

KOM NAAR DE RED DE ZORG DEMONSTRATIE

7 september 2015

KOM NAAR DE RED DE ZORG DEMONSTRATIE

Op 12 september organiseert de FNV de grote Red de Zorg demonstratie. Dit omdat de zorg zwaar onder druk staat. Er wordt onverantwoord hard bezuinigd op de zorg. Verzorgingshuizen moeten sluiten, thuiszorgmedewerkers verliezen hun baan en voor verpleeghuizen is steeds minder geld. Hulpbehoevende ouderen,mensen met psychiatrische problemen,mensen met een beperking en verzorgenden komen steeds vaker ernstig in de knel. De SP staat voor menselijke waardigheid en solidariteit. De acties van de FNV kunnen derhalve op volledige ondersteuning rekenen van de SP. De bezuinigingen op de zorg moeten van tafel! Mensen moeten de zorg krijgen die ze nodig hebben!  

Voor de zomervakantie ondertekenden binnen zes weken tijd 736.759 mensen een volkspetitie om de bezuinigingen op de zorg te stoppen. De Red de Zorg demonstratie is de volgende stap. Ook de Lingewaardse SP is weer van de partij. Kom ook in beweging om de zorg te redden,kom op 12 september naar Amsterdam! 

Via de FNV kan je je aanmelden om gebruik te maken van gratis vervoer. De demonstratie start om 12.00 uur op het Damrak. Wil je mee flyeren, campagnemateriaal bestellen of je aansluiten, neem dan contact op met de SP-afdeling in jouw buurt of met de FNV

Foto: SP / SP

U bent hier