h

AFTRAP NATIONAAL ZORGFONDS GESLAAGD

28 november 2016

AFTRAP NATIONAAL ZORGFONDS GESLAAGD

Foto: SP

Afgelopen zaterdag vond de aftrap van het Nationaal Zorgfonds plaats in Den Haag. Samen met bijna 4.000 activisten was ook SP Lingewaard aanwezig bij de landelijke manifestatie. De aftrap is de start van de ‘100-dagentour’ waarbij de komende 100 dagen vol ingezet wordt op het Nationaal ZorgFonds. Inzet voor de beweging voor het fonds zal ook doorgaan na de landelijke verkiezingen.

Na verschillende enthousiasmerende toespraken van Emile Roemer, Ron Meyer en andere organisaties die het Nationaal Zorgfonds steunen trok de stoet van bijna 4.000 mensen, waaronder inwoners uit Bemmel, Huissen, Haalderen en Gendt met spandoeken en borden van het Spui naar het Malieveld.

Al meer dan 200 duizend mensen hebben zich aangesloten bij het Nationaal Zorgfonds. Wil je ook meedoen, sluit je dan aan op www.nationaalzorgfonds.nl

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier