h

Dag voor de Mantelzorger

3 november 2017

Dag voor de Mantelzorger

Op 10 november vindt de Dag voor Mantelzorgers plaats. Op deze dag worden mantelzorgers in het zonnetje gezet en een ontspannende dag aangeboden. De mantelzorgers worden verwelkomt in het Dominicanenklooster Stadsdam 1 te Huissen door live muziek van het accordeon trio Diato 48 en mogen daarna genieten van een vrolijke voorstelling van cabaretier Hester Marcander en muzikant Elke Jansen. Na een gezamenlijke lunch kunnen mantelzorgers kiezen uit diverse workshops waaronder een natuurlezing in een prachtige natuurtuin, vilten, schilderen en yoga.  Deze dag, die begint om 9.45 uur en eindigt om 15.00 uur, wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Lingewaard in samenwerking met vrijwilligers. Bent u mantelzorger en wilt u deze dag ook graag meemaken dan kunt zich telefonisch aanmelden via 088- 2552555 of via de mail: meldpunt@swlingewaard.nl

 

 

U bent hier