h

Gezocht: hulp VMBO-leerlingen voor beroepskeuze en netwerk

30 november 2017

Gezocht: hulp VMBO-leerlingen voor beroepskeuze en netwerk

Betuwe On Stage is op zoek naar mensen die enthousiast zijn over hun beroep en bereid zijn om vmbo-leerlingen uit de regio te helpen bij hun beroepskeuze en het opbouwen van een netwerk. Betuwe On Stage is een project waarin de gemeente Lingewaard en Overbetuwe partner zijn. Omdat de SP zich graag inzet voor het vergroten van kansen voor de (toekomstige)beroepsbevolking helpen wij Betuwe On Stage graag in hun zoektocht.

Waarom meedoen?

U helpt jongeren, de vakmensen van de toekomst, met een blik in uw praktijk. U krijgt de kans uw werk en uw organisatie te presenteren. Het is gezellig en u ontmoet andere enthousiaste vakmensen.

Wat houdt meedoen in?

Op 27 februari 2018 van 12.30 tot 16.00 uur aanwezig zijn bij CineMec in Lent. Vragen van leerlingen beantwoorden. Op dit Beroepenfeest maakt u afspraken voor de Doe Dag.

Op de Doe Dag op 15 maart ontvangt u de leerlingen, met wie u een afspraak maakte, op uw werkplek. Waar mogelijk laat u hen meehelpen, zodat ze het werk beleven in de praktijk.

Bent u een automonteur, heftruck of vrachtwagenchauffeur, kapster, verpleegkundige, kok? En bent u bereid om uw enthousiasme over uw beroep over te brengen op de leerlingen? Of heeft u een ander beroep dat u graag onder de aandacht wil brengen ten behoeve van kansenvergroting voor de leerlingen? Meldt u dan voor 31 december 2017 aan op www.betuweonstage.nl/aanmelden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Bernadette Egelmeers, telefoon 06 11476975, email@betuweonstage.nl.

 

U bent hier