h

Thema Ontmoetingscafe Mantelzorgers 21 november : Omgaan met gedragsveranderingen bij dementie

15 november 2017

Thema Ontmoetingscafe Mantelzorgers 21 november : Omgaan met gedragsveranderingen bij dementie

Op 21 november wordt het Ontmoetingscafé voor mantelzorgers georganiseerd. Ditmaal staat de omgang met gedragsveranderingen bij iemand met dementie centraal. Tijdens de avond is er veel ruimte voor het stellen van vragen aan deskundigen en zal een mantelzorger over haar eigen ervaringen vertellen.

Mariëtte Kroezen, psycholoog bij Zinzia Zorggroep, zal voor de inleiding zorgen. In haar werkveld spreekt zij veel met mantelzorgers over die gedragsveranderingen en hoe daar mee om te gaan als naaste. Ook zullen er vertegenwoordigers van de Teselaar huisartsenpraktijk en de RijnWaal Zorggroep aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. 
 
Voor deze avond kunnen mantelzorgers en belangstellende zich aanmelden bij het
SWL Meldpunt – tel: 088- 255 25 55 of email: meldpunt@swlingewaard.nl
Datum:  Dinsdag 21 november  2017
Locatie: Grand Café Verpleeghuis de Lingehof
                Gouden Appel 122 Bemmel
Tijd:       19.30 tot 21.00 uur

U bent hier