h

SP ondersteunt inwonersinitiatief ‘Angeren aantrekkelijker’

12 januari 2022

SP ondersteunt inwonersinitiatief ‘Angeren aantrekkelijker’

De SP ondersteunt het initiatief van een groep inwoners uit Angeren die zich inzetten voor een meer groene omgeving. Het plan van de initiatiefgroep concentreert zich op korte termijn op drie versteende locaties van Angeren die zij graag ‘om willen toveren’ tot ‘groene parels’. Daarnaast zet de initiatiefgroep in op het verbeteren van de toegang tot de openbare ruimte bij het Dorpshuis voor mensen die slecht ter been zijn.

SP fractievoorzitter Carla Claassen: ‘De SP staat voor een sociaal, groen en veilig Lingewaard. Het initiatief van de inwoners ligt geheel in lijn daarmee. De SP dankt de initiatiefnemers voor hun inzet en zal hun leefbaarheidsplan ook zeker ondersteunen in de raad.’

U bent hier